Umbraco sadržaj upravljačkog sistema(CMS)

Umbraco je dobro poznati sadržaj upravljanja ugradjen u sistem(CMS). Mreža sa fokusom na bezbednost I jednostavnost korišćenja na svim uredjajima. Razvili smo paket gde ne samo da dobijate Umbraco CMS instaliran sa svim pratećim apdejtovima, već ćete imati I svoje aplikacije za Apple I iOS I Android.

Apple iOS I Android app

Na jednostavan način kontrolišete koji sadržaj se prikazuje u aplikacijama sa istog interfejsa sa vaše strane. Na lak način možete objaviti sadržaj prikazan na vašim Apple iOS I Android app-ovima od mrežnog interfejsa. Možete kontrolisati koje “push notifikacije” se mogu slati vašim korisnicima koji imaju instalirane app-ove za promocije I specijalno vreme otvaranja.

Odzivni dizajn mreže

Umbraco ima potpun odziv, što znači da će stranica automatski promeniti svoj izgled u zavisnosti od uredjaja koji se koristi od strane korisnika.

Optimizacija pretraživača(SEO)

Umbraco je veoma široka podrška za optimizaciju pretraživača(SEO). Možete prilagoditi I promeniti najbitnije parametere koji vam omogućavaju da imati pretraživač koji će vama odgovarati.

Moderni šabloni

Razvili smo velik broj šablona koji vam olakšavaju da započnete vaš rad. Možete lako menjati boju mrežnog interfejsa I na jednostavan način možete menjati CCS fajlove.