Cloud usluga Office 365 u švedskom data centru

Razvili smo unikatan paket Office 365 gde su svi podaci uskladišteni u švedskoj a usluga se dostavlja od naše strane. Tada ćete imati kompletno rešenje i nećete morati da brinete o tome gde se nalaze vaši podaci. Servis se nalazi u našoj infrastrukturi i zbog toga vam možemo pružiti brzu podršku jer očigledno imamo pun pristup celoj infrastrukutri što nam omogućava za razliku od mnogih drugih da stojima iza SLA,  i da imamo odgovornost i posvećenost.

Takodje ćete dobiti prvu klasu naše podrške. Postoje mnogi prodavci koji prodaju Office 365 ali ne informišu korisnika da nemaju nikakvu kontrolu o infrastrukturi i da su oni samo predprodavci i da mogu samo ponuditi paket i da imaju pravo da ga predprodaju.

Fleksibilnost

Iznajmljivanjem Office 365 od nas, možete odabrati najbolje delove a mi ćemo prilagoditi rešenja vama. Ovo znači da nećete biti primorani da iznajmite kompletnu zgradu i li da plaćate uslugu koju ne koristite. Najčešći paket koji prodajemo je najnovija Office verzija zajedno sa Hosted exchange email. Većina kompanija koriste samo Office i email. Ovo znači da korisnik može instalirati najnoviju verziju Office na 5 uredjaja.

Možete odabrati I neke druge usluge koje su vam u ponudi SharePoint .Onedrive for business, Microsoft CRM, Online backup, Antivirus m.m

Platite samo ono što koristite

Ukoliko iznajmite Office 365, plaćaćete samo uslugu koju koristite a mi ćemo se pobrinuti da pronadjemo zajedno sa vma najisplativije rešenje za vaše potrebe.