GNS Sweden

Globalna mrežna rešenja, GNS je kompanija bazirana u Stokholmu koja je specijalizovana u prožanju rešenja vezanih za hosting za mala I srednja preduzeća kao I za pojedince. Imamo hosting rešenja za sve veličine I budžete. Bez obzira da li odaberete Hosted Terminal Server, VPS Virtual private server, Dedikerade Applikations servrar, Hosted CRM, Online backup, Dedikerad Server , Hosted Sharepoint 2016 , Co-location hosting pakete sa NET ili PHP. Dobićete isti SLA.

Naš server se sastoji od kvalitetnih server I zbog toga možemo da Radimo samo sa Microsoft serverima 2016 za najbolje performanse I veće mogućnosti. Naš kontrolni panel omogućava potpunu konfiguraciju opcija za IIS, MS SQL 2016, FTP. Preko kontrolnog panela takodje možete instalirati sledeće palikacije DNN (DotNetNuke), Community Server, Flex Wiki, CMS (za kreiranje sajta), blog, foto albume, e-commerce I drugo.


Takodje možete dobiti Micorsoft Exchange Server kao vaš e-mail server. Kompletan saobraćaj izmedju vas I Microsoft Exchange server je enkritpovan sa 256-bitnim SSL sertifikatom. Antivirus I anti-spam dobijate besplatno.

Uvereni smo I sigurni u naše usluge I nudimo svim našim mušterijama da isprobaju hosted Microsoft Exchange 30 dana nakon upisa, a korisnik ima mogućnost raskida ugovora bez bilo kakvih posledica unutar tih 30 dana.

Naša vizija je da postanemo vodeća hosting kompanija na Nordičkom tržištu. Tokom godina, dostavljali smo malim I srednjim preduzećima rešenja za njihova poslovanja. Ima mesta za sve kod