Firewall

 

Managed Firewall

 

Internet je postao očigledan izbor za većinu kompanija I organizacija kao način komunikacije. Većina kompanija I organizacija omogućavaju mrežni pristup preko interneta za mobilne zaposlenih, partnere, snadbevače I mušterije. Ovo stvara bezbednosne probleme. Kako bi kompanije I organizacije efektivno zaštitile sebe I druge važne informacije uglavnom koriste najnovije fajervolove. Kako bi fajervol bio efektivan on mora biti pravilno konfigurisan, nadgledan I apdejtovan. Kako bismo sprečili uljeze u svakodnevnom poslovanju potreban je odgovarajući set bezbednosnih pravila I konstantno nadgledanje kako bismo osigurali da su vaši podaci I sistem osigurani. Ovo može biti veoma skupa radnja I ekonomski neisplativa. U koliko dopustite GNS-u da nadgleda I upravlja operacijama vašeg fajervola dobićete konfiguracije, promene, nadgledanje I apdejtove I na taj način nikada nećete biti izloženi spoljnim pretnjama. GNS-ovo upravljanje fajervolom štiti vašu organizaciju I nadgleda je 24/7.

U koliko je potrebno radimo sa vašim IT osobljem I pružamo analize, promene, kreiramo konfiguracije I obavljamo proaktovan rad sa opasnostima. Radimo sa većinom faervolova kao što su Cisco, Check Point, Dell SonicWall, Juniper, Sophos, WatchGuard, Fortinet, Palo Alto Networks i F5.

Možete odabrati ovu uslugu, a mi ćemo vam dostaviti kompletan set klasterovanog fajervola kao I manje fajervolove za manje kancelarije. Možete iznajmiti sve kako bi vaše poslovanje teklo tečno I kako bi vaš fajervol bio uvek sa najnovijim apdejtovima, a vaše licence I ugovori podrške uvek bili obnovljeni na vreme.

Ili možemo na lak način preuzeti rad nad vašim već postojećim faervolom.

Dobićete:

  • 24/7 proaktivno nadgledanje
  • Fajervol podršku
  • Rezervnu kopiju I obnovu podataka
  • Neograničene polise, setove I promene (uključujući validaciju)
  • Konfiguracione promene
  • Pečeve I apdejtove
  • Upravljanje uređajima (dostupnost, generalno održavanje)
  • Mesečni pregled statusa

 

SSL VPN

Pruža siguran pristup ključnim aplikacijama poslovanja I podacima za širok spektar smart telefona, tablet, laptop I desktop uređaja. Nije bitno da li je vaš mobilni uređaj uređen ili ne pa se sigurnosna polisa kreira I održava kako bi se omogućio bežični pristup zaposlenima,  partnerima I poslodavcima podacima kojima oni imaju pristup od proverenih entiteta.

SSL VNP je postala unikatna karakteristika u poređenju sa drugim postojećim VPN tehnologijama. Danas postoje SSL/TLS funkcije svuda u modernim browsverima. Za razliku od tradicionalnog IP sigurnosnog bezbednosnog pristupa VPN tehnologiji koji zahteva instalaciju IPSec softverskog klijenta na računaru klijenta pre nego što se konekcija uspostavi, korisnici ne moraju instalirati softverski klijent kako bi koristili SSL VPN.

Još jedna prednost SSL VPN naspram IPSec VPN je jednostavnost upotrebe za krajnje korisnike. Razni IPSec VPN prodavci mogu imati različite zahteve za implementaciju I konfiguraciju. SSL VPN sa druge strane zahteva moderan browsver. Krajnji korisnik takođe može odabrati omiljeni web browsver, a da ne bude ograničen operativnim sistemom.

U većini sredina omogućava vam stalan HPTSS (“443”) spoljni saobraćaj što znači da možete upotrebiti SSL VPN.

Nudimo SSL VPN kao uslugu.